Mireasă zidită de către viitorul soţ şi de către prietenii acestuia

sâmbătă, 16 septembrie 2023, 16:38
1 MIN
 Mireasă zidită de către viitorul soţ şi de către prietenii acestuia

O mireasă a fost zidită după un perete de către viitorul soţ şi de către prietenii acestuia. Într-un clip devenit viral aceştia susţin că au inventat o nouă tradiţie. O mireasă a fost zidită în casă de mai mulţi prieteni în ziua de dinate de nuntă. De la petrecerea burlacilor la cina cu familia, există multe tradiţii înainte de nuntă. 

Un grup de băieţi din Villamayor de Santiago, în Cuenca, a inventat o alta: zidirea miresei în casă în zorii zilei nunţii. Videoclipul a fost postat de utilizatorul TikTok @donosorc, imagini care au devenit rapid virale. În clip se poate vedea portbagajul unei dube plin de cărămizi şi saci pentru a face un amestec de ciment. Tinerii se apucă de treabă şi încep să aşeze cărămizile în faţa uşii pentru a îngrădi complet intrarea.

La cinci dimineaţa, mireasa se trezeşte şi coboară să vadă ce se întâmplă în faţa casei sale, scrie ruetier.com După ce au auzit că mireasa s-a trezit, prietenii s-au ascuns imediat pentru a nu fi descoperiţi, dar au înregistrat de la distanţă cum tânăra a deschis uşa şi a găsit o barieră de cărămidă care îi bloca intrarea în casă. "Mi-ai spart soneria şi ai zidit uşa", i-ai scris mireasa viitorului soţ imediat după ce a încercat să spargă zidul de cărămidă.

Vezi mai multe detalii pe newsweek.ro

Comentarii