Mirele a murit chiar înainte de nuntă, în timp ce se ducea la petrecerea burlacilor, cu autocarul

marți, 28 februarie 2023, 21:59
1 MIN
 Mirele a murit chiar înainte de nuntă, în timp ce se ducea la petrecerea burlacilor, cu autocarul

Un autocar german cu 32 de pasageri a căzut peste o terasă, lângă Schladming, în Austria, sâmbătă seara târziu. Un pasager de 31 de ani a murit în accident, era un viitor mire care își ducea prietenii la petrecerea burlacilor, scrie Kurier.
 

Printre ceilalți pasageri au fost mulți răniți și o parte dintre ei grav. Șoferul autocarului, în vârstă de 51 de ani, a fost și el rănit grav. El nu a putut fi chestionat de poliție din acest motiv și astfel cauza accidentului a fost inițial neclară. Accidentul a avut loc sâmbătă, în jurul orei 23.15, pe Rohrmooser Landstraße (L722). Autocarul din Bavaria de Jos, mai exact zona Passau, se îndrepta spre Schladming. Era un grup de bărbați care plecaseră într-o excursie la schi.


Vehiculul a părăsit șosea, s-a răsturnat de mai multe ori, după cum au raportat pompierii, în timp ce a căzut pe terasament și s-a oprit pe partea laterală a acoperișului plat al unei clădiri construite pe pantă.
După ce au primit primul ajutor, răniții au fost duși la spitalele din Schladming, Schwarzach și Salzburg. Autocarul prăbușit a fost recuperat la primele ore ale dimineții, folosind o macara montată pe camion. Drumul a fost închis pentru lucrările de salvare. Au fost dislocate peste 160 de ajutoare, inclusiv pompieri, Crucea Roșie cu paramedici, medici și o echipă de intervenție în caz de criză, poliție, salvamont și elicoptere de urgență.

Procurorul a dispus confiscarea autocarului și un expert va trebui să-l analizeze.
Sursa: libertatea

Comentarii