Mirele i-a dat în judecată pe nuntaşii care l-au scăpat din brațe după ce l-au aruncat în sus

marți, 13 septembrie 2022, 17:15
2 MIN
 Mirele i-a dat în judecată pe nuntaşii care l-au scăpat din brațe după ce l-au aruncat în sus

După ce a fost grav rănit, scăpat fiind din brațe de nuntași, Liviu Filimon i-a chemat în judecat pe patru tineri pe care îi consideră responsabili de incident.

Liviu Filimon, mirele care a fost grav rănit după ce a fost scăpat din brațe de nuntași, în urmă cu exact un an, în Băile Felix, și al cărui caz a făcut înconjurul lumii, a dat în judecată patru tineri pe care îi consideră responsabili de acest incident. Este vorba despre bărbații care l-au scăpat pe mirele care s-a lovit violent la spate. ”I-am chemat în instanță să plătească toate cheltuielile pe care le-am achitat eu din cauza lor. Pe ei nici nu-i interesează de mine, nu m-au întrebat cum sunt sau dacă am nevoie de ajutor”, a declarat Liviu Filimon, pentru BihorJust.

Pe 17 septembrie 2021, ceea ce trebuie să fie cea mai frumoasă zi din viața lor s-a transformat într-un coșmar pentru Liviu Filimon și proaspăta lui soție. În timpul nunții organizate la o sală de evenimente din Băile Felix, imediat după dansul mirilor, mai mulți prieteni l-au luat pe sus pe mire, în mijlocul sălii.

”Au venit să mă ia pe sus, dar nu m-au luat cum trebuie. M-au aruncat odată în sus, pe urmă când m-au aruncat a doua oară, m-au scăpat și am căzut pe spate”, a explicat, la scurt timp de la acel moment, Liviu Filimon, într-o declarație pentru BihorJust.

Mirele a fost dus de urgență la spital, fără să-și mai simtă piciorul drept. Medicii i-au spus că două vertebre au fost afectate și că are nevoie de tratament de recuperare, pe care Liviu Filimon a decis să-l urmeze în Germania, unde lucrează de 9 ani și unde beneficiază de asigurare medicală. Astfel că, la câteva zile de la incident, a fost preluat de pe aeroportul din Oradea de un avion medical și transportat în Germania.

”Abia după 7-8 luni de tratamente și recuperare am putut să reîncep lucrul. Dar și așa, din cauza durerilor pe care le am la spate, nu pot lucra mai mult de 4 ore pe zi”, a explicat Liviu Filimon, într-o conversație avută cu reporterul BihorJust.

 

 

Comentarii