„Mitică de la Ligă” laudă conducerea Poli Iaşi: Şfaiter e primul în Top 5

vineri, 22 septembrie 2023, 07:24
2 MIN
 „Mitică de la Ligă” laudă conducerea Poli Iaşi: Şfaiter e primul în Top 5

   

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a vorbit despre cei mai buni conducători din fotbalul românesc.

În România, multe echipe nu reușesc să facă performanțe, iar motivul este acela că nu sunt coordonate de oamenii potriviți. De-a lungul istoriei celui mai iubit sport din țara noastră au existat multe exemple care au demonstrat că un lider nepotrivit poate duce o echipă de tradiție la eșec total. Astfel, Mitică Dragomir a numit un top 5 conducători în fotbalul din România.

Dumitru Dragomir a vorbit despre mai mulți conducători în fotbalul din România. Fostul președinte al LPF este de părere că sunt foarte puțin cei care reușesc în acest domeniu și a oferit o listă cu cei mai buni 5 oameni care fac performanță la acest capitol, scrie Fanatik.

„Să nu credeți că antrenorul de la Poli Iași nu este un tip foarte valoros. Leo Grozavu este foarte bun și serios. Nu îl calci în picioare, iar Iașiul are și un conducător bun, Cornel Șfaițer. Eu l-am criticat atunci când a mai greșit, dar Șfaițer este unul dintre primii 5 conducători în fotbalul din România. Eu i-aș pune pe patronii ăștia, totuși. Ei fac cam totul la echipe. Cel de la Cluj, cei de la Craiova și amândoi de la București, ambii sunt tari. Mă refer și la cel de la Rapid”, a declarat Dumitru Dragomir.

Sursa: fanatik.ro

Comentarii