Moment bizar: De ce l-a desenat Vladimir Putin pe Sponge Bob?

vineri, 30 iunie 2023, 17:07
1 MIN
 Moment bizar: De ce l-a desenat Vladimir Putin pe Sponge Bob?

Vladimir Putin a fost filmat în timp ce desena o față zâmbitoare care aduce aminte de personajul de desene animate Sponge Bob, în prima sa ieșire publică după rebeliunea mercenarilor Wagner, scrie The Telegraph, preluat de g4media.ro.

Momentul ciudat a avut loc după o întâlnire rară cu cetățenii rușii, într-o aparentă ofensivă de imagine menită să arate că liderul de la Kremlin se bucură în contiuare de sprijinul populației.

În vârstă de 70 de ani, Putin a salutat o mulțime de susținători miercuri seara în timpul unei plimbări surpriză în regiunea Daghestan din Caucazul de Nord.

Ulterior, el a vizitat o expoziție hi-tech din Moscova și a desenat o schiță a unui cap zâmbitor pe o placă electronică, care aduce aminte de Sponge Bob Pantaloni Pătrați.

Nu a existat nicio explicație oficială pentru desenul său. Liderul rus a fost văzut apropiindu-se de tabla electronică albă pe care erau scrise câteva ecuații matematice, a luat un pix și a desenat schița unui cap cu părul ondulat și urechi mari, după ce un director al companiei i-a cerut să lase un autograf.

 

Comentarii