Momentul în care o femeie însărcinată fură o bijuterie din aur dintr-un magazin din Arad – VIDEO

miercuri, 09 august 2023, 14:54
1 MIN
 Momentul în care o femeie însărcinată fură o bijuterie din aur dintr-un magazin din Arad – VIDEO

O tânără însărcinată a intrat marți dimineața, 8 august, în jurul orei 11:00, în bijuteria „Zain” de pe strada Mețianu, împreună cu un bărbat, arătându-se interesată să cumpere o bijuterie din aur. Înaintea ei și a celui care o însoțea, au intrat alte 3 persoane, un bărbat și o femeie împreună cu un copil.

Proprietarul magazinului crede că cei patru se cunoșteau și că au acționat împreună. În timp ce cuplul cu copilul îi punea întrebări celui care deține magazinul, despre cerceii, inelele sau brățările din aur afișate în vitrină, ceilalți doi – tânără însărcinată și bărbatul îmbrăcat în alb, care o însoțea au acționat.

Camerele video amplasate în interiorul bijuteriei au surprins furtul. Proprietarul magazinului a declarat pentru specialarad.ro că nu și-a dat seama imediat că a fost furat, ci doar după ce a vizionat imaginile.

Proprietarul bijuteriei nu se așteaptă să fie recuperat prejudiciul, iar, din câte a auzit el, cei din imagini ar fi venit în România, pe perioada verii, din țări din vestul Europei, unde stau în restul anului.

Comentarii