Neamţ: Accident mortal provocat de un şofer beat, transmis live pe internet

joi, 16 noiembrie 2023, 09:03
2 MIN
 Neamţ: Accident mortal provocat de un şofer beat, transmis live pe internet

Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident rutier produs miercuri în comuna Borca din județul Neamț, după ce șoferul unui autoturism a intrat într-un cap de pod și s-a răsturnat într-un șanț. Victima, pasager în mașina condusă de bărbatul care avea o alcoolemie de 1,08 la mie, transmitea în direct pe o rețea de socializare înainte de producerea tragediei, potrivit presei locale.

Un bărbat a murit și alte două persoane au fost rănite în accidentul care a avut loc miercuri, conform Ziar Piatra Neamț.

Autoturismul în care se aflau cele trei persoane a părăsit partea carosabilă, a lovit un cap de pod şi s-a rasturnat într-un şanţ.

„Un autoturism în care se aflau trei persoane a părăsit partea carosabilă, a lovit un cap de pod și s-a răsturnat într-un șanț. Până la sosirea forțelor de intervenție toate persoanele ce se aflau în autoturism au fost scoase de către participanții la trafic. Un bărbat de aproximativ 50 de ani se afla în stare de inconștiență, imediat fiind începute manevrele de resuscitare. Din păcate victima nu a răspuns manevrelor, fiind declarat decesul acesteia. Celelalte două persoane (doi bărbați de 50 și 33 de ani) ce au necesitat îngrijiri medicale au preluate de echipajele SMURD și SAJ și transportate la CPU Bicaz”, potrivit ISU Neamț.

Șoferul de 33 de ani care a provocat accidentul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Accidentul a fost transmis în direct pe o rețea de socializare, chiar de bărbatul care se afla pe scaunul din dreapta șoferului, potrivit Observator News.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

 

Comentarii