Neurochirurgul Bogdan Iliescu, noul colaborator al Ziarului de Iaşi

miercuri, 04 decembrie 2019, 18:02
1 MIN
 Neurochirurgul Bogdan Iliescu, noul colaborator al Ziarului de Iaşi

Dr. Bogdan Iliescu, unul dintre cei mai recunoscuţi neurochirurgi din Iaşi, devine de astăzi colaborator al rubricii de opinii a „Ziarului de Iaşi”.

Şcolit în ţară şi în străinătate, cu stagii de practică şi experienţe de lucru în Europa şi SUA, dr. Bogdan Iliescu va aborda în rubrica sa, o dată la două săptămâni, cele mai interesante şi actuale teme din medicină, care stârnesc dezbateri la nivel internaţional în comunitatea medicală, într-un demers de popularizare a ştiinţei.

„În contextul în care, am văzut deja, peste 40% dintre români sunt analfabeţi funcţionali, e nevoie ca cei care fac şi ştiu unele lucruri să ia atitudine şi să încerce să aducă în atenţia tuturor unele teme importante. Voi încerca să scriu despre teme de actualitate, de la liberul arbitru la problemele de zi din neurochirurgie”, a declarat dr. Bogdan Iliescu.

CITEȘTE primul articol: Dilema vieţii – între creaţionism şi evoluţionism în lumea modernă (I)

Acesta este recunoscut la nivelul municipiului ca fiind cel care a pus bazele Săptămânii Creierului, un eveniment în care sunt implicaţi studenţii Universităţii de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” din Iaşi, care are ca scop creşterea atenţiei asupra rolului pe care îl joacă creierul în dezvoltarea noastră, în special în rândul elevilor. (Cătălin HOPULELE)

Comentarii