Noi detalii în cazul morții sportivei Andreei Rabciuc. Autoritățile cred că s-ar fi sinucis

joi, 25 ianuarie 2024, 19:39
2 MIN
 Noi detalii în cazul morții sportivei Andreei Rabciuc. Autoritățile cred că s-ar fi sinucis

Apar noi date în ancheta deschisă în Italia pentru dispariția sportivei Andreea Rabciuc, tânăra de 27 de ani văzută ultima dată în viață acum aproape doi ani.  

Este vorba despre o nouă acuzație la adresa iubitului italian al româncei, cea de instigare la sinucidere.

Mama tinerei este cea care a identificat rămășițele pământești după câteva detalii anatomice. Totodată, femeia a identificat și hainele pe care tânăra obișnuia să le poarte. Numai că vom ști cu certitudine dacă este vorba de Andreea sau nu numai în momentul în care testele ADN vor fi gata și va fi făcută publică această informație.

Până atunci rămâne un anumit grad de incertitudine în ceea ce privește identitatea corpului descoperit în Italia, lângă orașul Monte Casino, la niciun kilometru de locul de unde tânăra a dispărut în urmă cu doi ani, după ce a plecat singură de la o petrecere.

Pe de altă parte, medicii legiști au anunțat că nu există urme de violență asupra cadavrului, ceea ce îi face să creadă pe anchetatori că vorbim mai degrabă de o sinucidere. Asta și pentru că lângă trup a fost găsit un bilețel pe care, cel mai probabil, a fost scris ceva. Numai că literele au fost șterse de timp, iar polițiștii și grafologii încearcă în aceste momente să recupereze textul, să își dea seama ce fusese lăsat scris pe acel bilețel.

Pe de altă parte, în afară de acuzația de trafic de droguri, iubitul Andrei este acuzat acum și de instigare la sinucidere, însă mai multe detalii nu au fost făcute publice până în acest moment de către polițiștii din Peninsula italică.

Rămâne de văzut cum s-au întâmplat de fapt lucrurile și care este implicarea prietenului său, pentru că acestea sunt informațiile și piesele pe care trebuie să le pună cap la cap polițiștii pentru a-și da seama exact ce s-a întâmplat.

Sursa: Pro TV

Comentarii