Novak Djokovic, criticat dur de Stefanos Tsitsipas în scandalul vizei de intrare în Australia: „Noi, majoritatea, arătăm ca niste proști”

joi, 13 ianuarie 2022, 13:40
1 MIN
 Novak Djokovic, criticat dur de Stefanos Tsitsipas în scandalul vizei de intrare în Australia: „Noi, majoritatea, arătăm ca niste proști”

După ce miercuri Marton Fucsovics (38 ATP) a fost primul adversar din circuit care l-a criticat pe Novak Djokovic după scandalul vizei de intrare în Australia, Stefanos Tsitsipas a ținut și el să se arate nemulțumit de atitudinea liderului mondial.

"Djokovic joacă după propriile reguli și a făcut ceea ce mulți jucători nu ar fi avut curajul, mai ales după ce ATP a anunțat anumite condiții pe care jucătorii trebuie să le îndeplinească pentru a intra in Australia.

Nimeni nu ar fi crezut că poți intra în Australia nevaccinat și fără a respecta protocoalele. Ai nevoie de mult curaj pentru a face asta…să pui Grand Slamul în pericol.

Majoritatea dintre noi suntem vaccinați cu schema completă și am urmat toate protocoalele.

Pe de altă parte, se pare că nu toți joacă după aceleași reguli. O mică majoritate aleg propria cale, ceea ce ne face pe noi, majoritatea, să arătăm ca niște proști", a declarat Stefanos Tsitsipas (4 ATP), conform Reuters.

Autoritățile australiene înaintaseră ziua de joi drept cea în care vor anunța decizia finală în cazul Djokovic: va fi lăsat Nole să joace la Australian Open sau va fi expulzat. Decizia îi aparține lui Alex Hawke, cel care conduce Ministerul Imigrărilor.

Amânarea a fost luată, conform The Age, pentru că avocații lui Novak Djokovic au depus noi documente la dosar, iar acest lucru înseamnă o extindere a investigațiilor.

Un răspuns final este așteptat cel mai devreme vineri, după cum informează sursa citată.

Comentarii