O femeie a furat peste un milion de euro de la locul de muncă și I-a trimis unui bărbat întâlnit pe internet, care nici nu există

miercuri, 19 iulie 2023, 13:59
1 MIN
 O femeie a furat peste un milion de euro de la locul de muncă și I-a trimis unui bărbat întâlnit pe internet, care nici nu există

O femeie din UK a furat peste 1 milion de lire sterline de la angajatorul ei și l-a transferat unui bărbat care nu există, după ce a căzut victima unei fraude amoroase. A fost arestată pentru doi ani, primit 8 capete de acuzare.

Manjit Singh a luat suma uriașă de la firma de avocatură pentru care lucra și a transferat fondurile în contul bancar al unui presupus iubit pe nume Ravi Jani pe care l-a cunoscut pe un site de întâlniri. Cu toate acestea, instanţa a declarat că „iubitul” ei este fictiv și până în prezent nu a fost identificat de poliție, relatează Mirror.

anjit, în vârstă de 60 de ani, a lucrat pentru Lei Dat și Baig Solicitors din 2014. În octombrie 2021, proprietarul, Naeem Baig, a verificat soldul companiei pentru a găsi că acesta se ridică la peste 46.000 de euro, când se aștepta să fie în jur de 920.000 de euro.

Femeie a negat iniţial tranzacţiile

El a descoperit că 8 tranzacții neexplicate au fost efectuate în același cont sub numele Patricia Flannery, datând din 23 septembrie. Prima plată de 1.000 de lire sterline a fost urmată de transferuri din ce în ce mai mari, ducând la un total de peste un milion de euro.

Mai mult, pe observatornews

Comentarii