O fetiţă de 12 ani a fost rănită grav în accidentul produs dimineaţă în sensul giratoriu de la Târgu Frumos (FOTO)

joi, 30 noiembrie 2023, 08:39
1 MIN
 O fetiţă de 12 ani a fost rănită grav în accidentul produs dimineaţă în sensul giratoriu de la Târgu Frumos (FOTO)

Cinci persoane au fost rănite în urma accidentului rutier de la Târgu Frumos. În cea mai gravă stare se află o fetiţă de 12 ani, pasager în maşina mică, pe bancheta din spate, care nu purta centură de siguranţă.

"Pasagera de 12 ani, din dreapta spate, fără centură, a suferit un politraumatism şi un traumatism craniocerebral sever. A fost intubată şi ventilată mecanic de către medicul de pe ambulanţă şi dusă la Unitatea de Primire a Urgenţelor Sf. Maria", a declarat prof.dr. Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD Iaşi.

Şoferul maşinii în care se afla fetiţa este şi el la spital, cu traumatisme şi o arsură la nivelul feţei, al fel şi pasagera din dreapta faţă, o femeie de 49 de ani.

Cititi si: Un autoturism a izbit violent un camion de transport pâine în sensul giratoriu care se construieşte în Târgu Frumos

Pe bancheta din spate mai era o fetiţă de 13 ani care nu purta centură şi care a suferit la rândul ei un traumatism cranio cerebral şi un traumatism cranio-facial, fiind internată la Spitalul de Neurochirurgie. Şoferul autoutilitarei, un bărbat de 59 de ani, a fost transportat la spital, dar nu părea, la faţa locului, să fi suferit vreo rană gravă.

Comentarii