O fotografie ridică tensiunea după înfruntarea din bucătăria Master Chef România 2022

sâmbătă, 04 iunie 2022, 09:38
1 MIN
 O fotografie ridică tensiunea după înfruntarea din bucătăria Master Chef România 2022

Lupta de la Master Chef România 2022 s-a mutat din bucătărie pe reţelele de socializare. În marea finală, Gabriela Dima a fost declarată câştigătoare, dar celălalt finalist, Marco Genna, a fost surprins într-o fotografie în care arăta că este el adevăratul câştigător.

Marco Genna a dat tagg la fotografia de mai sus PRO TV-ului pe Instagram si Facebook

”Confruntarea finală de la MasterChef dintre Gabriela Dima şi italianul Marco Genna ar fi fost o minciună. La televizor, concurenta a ieşit câştigătoare, dar o fotografie apărută astăzi arată că adevăratul premiu s-a dus la colegul său. În fotografie este surprins Marco Genna care zâmbeşte lângă trofeul Masterchef de 50 000 de euro pe care este scris chiar numele său. Imaginea a fost postată chiar de colegul câştigătoarei”, sugerează cotidianul Capital.

Un alt semn care arată că italianul ar fi oarecum nemulţumit este faptul că a dat şi tagg PRO TV-ului atât pe Instagram, cât şi pe Facebook la fotografia amintită mai sus. “Cum sa filmezi partea de final de 2 ori??? W..??? Oricum, chiar a fost un final dubios. Se ştia clar ca tu vei câştiga şi pe ultima suta de metri au decis ei sa schimbe verdictul.URAT @masterchefro ! Emisiune de aruncat la gunoi!”, arată un comentariu postat pe Instagram la fotografia lui Marco Genna.

Comentarii