O mamă îndurerată a murit de tristețe la un an de la dispariția fiului său în Marea Neagră

luni, 24 iulie 2023, 10:56
2 MIN
 O mamă îndurerată a murit de tristețe la un an de la dispariția fiului său în Marea Neagră

O dramă sfâșietoare a lovit o familie din Huși în această săptămână, când mama tânărului Lucian Arion, dispărut în Marea Neagră acum un an, s-a stins din viață. În vârstă de doar 41 de ani, Daniela Arion a suferit enorm de la pierderea fiului ei, iar incertitudinea legată de soarta acestuia a măcinat-o profund, până când organismul ei a cedat, arata vremeanoua.ro.

Lucian Arion și prietenul său, Aurel Pintea, ambii studenți din Huși, aveau o frumoasă prietenie încă de pe vremea colegiului. În vara anului trecut, cei doi au mers la mare pentru a lucra pe litoral, așa cum făcuseră și în anii precedenți. Însă o tragedie a lovit neașteptat în ziua de 9 august, când, în timp ce făceau baie în mare, valurile i-au tras pe amândoi sub apă. Aurel Pintea a fost găsit după câteva zile, dar Lucian nu a mai fost găsit nici până în prezent.

Dispariția fiului a afectat profund familia lui Lucian. Daniela Arion, mama tânărului, a trăit într-o permanentă incertitudine și speranță că fiul său a supraviețuit și că îl va revedea. Lunile lungi în care nu s-a găsit nicio urmă a lui Lucian au măcinat-o sufletește, iar suferința a fost copleșitoare.

În ultimele zile, starea de sănătate a Danielei s-a agravat. Apropiații susțin că incertitudinea legată de soarta fiului ei a afectat-o profund, iar frica că se apropie împlinirea unui an de la dispariție a fost copleșitoare. Refuzând să mai mănânce, ea a fost internată la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, fiind conectată la aparate. Cu toate eforturile depuse de medici pentru a o salva, Daniela Arion nu a mai putut fi salvată și s-a stins din viață.

În familie, Lucian era singurul băiat, având două surori care acum rămân să ducă în suflet povara pierderii lui și a mamei lor. Tristețea și durerea sunt imense pentru cei rămași în urmă, iar comunitatea din Huși a fost profund impresionată de tragedia care a lovit familia Arion.

 

Comentarii