O mărturie şi câteva ipoteze legate de bărbatul care şi-a înjunghiat gemenele şi soţia

sâmbătă, 06 noiembrie 2021, 17:57
2 MIN
 O mărturie şi câteva ipoteze legate de bărbatul care şi-a înjunghiat gemenele şi soţia

Crimă şocantă în Roman, judeţul Neamţ, sâmbătă dimineaţă. Un bărbat şi-a înjunghiat soţia şi fiicele gemene în vârstă de două luni şi jumătate. Unul dintre bebeluşi a murit la spital. Antena 3 a obţinut mărturia exclusivă a vecinei la care au fugit băiatul mai mare şi soţia presupusului ucigaş. "A sărit cu cuţitul la mami", i-a spus copilul femeii.

Copilul a venit la vecină însoţit de mama sa. Mama nu a intrat, a intrat numai copilul, declară femeia. "Mama era afară la uşă(…). Vecinii au chemat Poliţia şi Salvarea", a spus vecina, în exclusivitate pentru Antena 3. "Era plină de sânge şi era în pijamale. I-au aruncat vecinii capot şi a luat pe ea(…).Era în atac de panică, tremura toată. 

A zis că nu i s-a întâmplat niciodată aşa ceva", a mai spus vecina. "Îl ştiam un om cuminte, liniştit. Avea o familie frumoasă, avea două fetiţe gemene", a spus femeia despre presupusul criminal.

Bărbatul din Roman care şi-a înjunghiat soţia şi cele două fetiţe gemene de trei luni nu a fost reclamat niciodată la poliţie pentru violenţe, a declarat la Digi24 Dan Antonescu, specialist criminalist, el explicând că ori nu a fost reclamat, ori nu a comis nicio agresiune. Potrivit lui Antonescu, anchetatorii vor putea afla ce s-a întâmplat de la soţia care a scăpat cu viaţă, dar şi de la un alt copil, de nouă ani, care a fost martor la tragedie. "Ancheta e tragică, macabră şi poate fi clarificată rapid având în vedere că sunt doi martori care pot spune ce s-a întâmplat – soţia şi copilul de 9 ani.

Vor fi expertiza medico-legală în cazul fetiţei omorâte, concluziile medico-legale privind leziunile cauzate celor două supravieţuitoare, expertize şi apoi procesul poate începe", potrivit expertului. Sunt două cauze care pot duce la o astfel de tragedie: banii şi gelozia, a spus Antonescu.

Cititi si: Un individ şi-a înjunghiat gemenele de două luni şi soţia. Una dintre fete a murit, iar o alta a fost adusă la "Sf. Maria" Iaşi

"Omul avea probleme cu magazinul de termopane pe care îl avea ca afacere. Este posibil să fie vorba de gelozie. Îndreptându-şi violenţa către copii înseamnă că era gelozie, a vrut să o facă să sufere omorându-i copiii.

A vrut să îi facă ei rău. Asta am întâlnit la foarte mulţi autori de omor, care nu s-au îndreptat către persoana pe care o urau, ci către cei dragi acesteia, pentru a o face să sufere cat mai mult", a explicat Dan Antonescu.

El a adăugat că bărbatul nu a fost reclamat niciodată la poliţie: "Fie femeie a acceptat violenţele din partea lui, fie nu au existat. Este clar că e o problemă de natură psihiatrică. Procurorul va dispune expertiza medico-legală psihiatrică, care va dura câteva zile".

SURSA: Antena 3 si Digi24.ro

Comentarii