O maşină în care se aflau şase persoane a intrat într-o bandă transportoare, la cariera Roşia

vineri, 19 ianuarie 2024, 09:14
1 MIN
 O maşină în care se aflau şase persoane a intrat într-o bandă transportoare, la cariera Roşia

O maşină în care se aflau şase persoane a intrat vineri dimineaţă într-o bandă transportoare, la cariera Roşia, din judeţul Gorj, şoferul fiind rănit.

„În jurul orei 06:30 am fost solicitaţi să intervenim pentru gestionarea unei situaţii de urgenţă generată de un accident rutier produs pe raza localităţii Fărcăşeşti, sat Moşneni în care a fost implicată o autospecială de pompieri, aparţinând unui operator economic, în care se aflau 6 persoane şi care a intrat într-o bandă transportoare. La faţa locului s-au deplasat o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD din cadrul ISU Gorj, precum şi o ambulanţă din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj, echipajele de intervenţie constatând că în urma impactului a rezultat o victimă de sex masculin care era încarcerată, în stare de conştienţă şi cooperantă”, a transmis ISU Gorj.

Bărbatul a fost scos din autovehicul şi transportat la Spitalul din Rovinari.
De asemenea, o femeie a fost evaluată medical la faţa locului, însă a suferit leziuni minore şi a refuzat să fie transportată la spital.

Conform presei locale, accidentul s-a produs în cariera Roşia, a Complexului Energetic Olteni, iar bărbatul rănit, în vârstă de 52 de ani, este şoferul maşinii care a intrat în banda transportoare.

Comentarii