O nouă funcție permite editarea mesajelor deja trimise pe WhatsApp. Cât timp au utilizatorii la dispoziție să corecteze o eroare

duminică, 05 martie 2023, 15:16
1 MIN
 O nouă funcție permite editarea mesajelor deja trimise pe WhatsApp. Cât timp au utilizatorii la dispoziție să corecteze o eroare

Serviciul de mesagerie Whatsapp a lucrat la o schimbare care le va permite utilizatorilor să-și editeze mesajele text deja trimise.Se pare că va fi disponibilă doar timp de 15 minute după ce a fost trimis un text. 

Cu toate acestea, detalii despre momentul în care va fi implementat nu au fost încă făcute publice.Funcția de editare a fost cerută de milioane de utilizatori WhatsApp pentru a corecta greșeli de scriere sau mesaje jenante trimise altora în conversații personale sau de grup.După ce s-a dezvăluit anul trecut că funcția mult dorită este "în curs de dezvoltare", utilizatorii vor putea în sfârșit să folosească butonul de editare.Funcția a fost descoperită de experții tehnologici de la WABetaInfo, care caută în versiunea beta pentru a descoperi noi caracteristici. 

Există acum și mai multe semne că funcția este în curs de dezvoltare și poate fi folosită în curând.Un insider WhatsApp a dezvăluit planurile pentru platforma de mesagerie după ce a postat o captură de ecran care arată funcția de editare, scrie dailymail. 

Potrivit site-ului, orice mesaj pe care l-ați editat va avea o etichetă care să indice acest lucru.Utilizatorii vor avea doar 15 minute la dispoziție pentru a face modificări, odată ce mesajul original a fost trimis.

Mai mult, pe ziare.com

Comentarii