O profesoară care a fost împuşcată de un elev de şase ani cere despăgubiri de 40 milioane de dolari

miercuri, 05 aprilie 2023, 17:27
1 MIN
 O profesoară care a fost împuşcată de un elev de şase ani cere despăgubiri de 40 milioane de dolari

O profesoară de la şcoala primară Richneck din Virginia a fost împuşcată de un elev de 6 ani în ianuarie. Ea a intentat luni un proces în valoare de 40 de milioane de dolari, acuzând oficialii că au ignorat semnele de avertizare. Într-un comunicat de presă, avocatul lui Zwerner a declarat că elevul a fost o "bombă cu ceas pe proprietatea şcolii".

Abigail Zwernercare a fost împuşcată de un copil de 6 ani la începutul acestui an a intentat un proces de 40 de milioane de dolari împotriva oficialilor şcolii, susţinând că elevul avea un istoric de violenţă care a fost lăsat necontrolat.

Abigail Zwerner, învăţătoare de clasa întâi la Richneck Elementary School din Newport News, Virginia, a declarat că administratorii şcolii au ignorat mai multe semne de avertizare înainte de a fi împuşcată, se arată într-un comunicat de presă publicat de avocaţii ei. 

Copilul de 6 ani, al cărui nume nu a fost dezvăluit, dar care este de sex masculin, a împuşcat-o pe Zwerner cu un pistol de 9 mm în timpul unei lecţii, pe 6 ianuarie, a relatat NBC. Glonţul a trecut prin mâna ei şi a ajuns în piept, iar ea a trebuit să fie supusă mai multor operaţii. 

Vezi mai multe detalii pe newsweek.ro

Comentarii