O şoferiţă de 21 de ani a intrat cu maşina într-un stâlp de electricitate. Avea permis de o lună

sâmbătă, 11 iunie 2022, 19:00
1 MIN
 O şoferiţă de 21 de ani a intrat cu maşina într-un stâlp de electricitate. Avea permis de o lună

Patru persoane, între care trei copii, au fost implicate, sâmbătă, într-un accident rutier pe DN 58B Reşiţa- Timişoara, în localitatea Măureni, judeţul Caraş-Severin. O femeie aflată la volanul unei maşini a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un stâlp de electricitate.

Un copil de patru luni, implicat în accidentul din Caraş- Severin, a fost transportat cu elicopterul SMURD la Timişoara. Femeia aflată la volanul maşinii implicate în accident are 21 de ani şi în urmă cu o lună şi-a obţinut permisul de conducere.

A făcut un viraj brusc, pentru a ieşi de pe drumul naţional şi pentru a se îndrepta spre un drum comunal, însă a pierdut controlul volanului şi a intrat în stâlpul de electricitate.

Pe bancheta din dreapta sa se afla sora femeii, iar pe locurile din spate copilul femeii de la volan, de 2 ani, şi nepoţii acesteia, printre care o fetiţă de patru luni.

Bebeluşul a fost preluat de un elicopter SMURD şi transportat la Timişoara. Acesta va fi internat, cel mai probabil, la Spitalul de Copii ”Louis Ţurcanu”, pentru investigaţii medicale.

Comentarii