O tânără de 18 ani, băută şi fără permis, prinsă la volanul unui BMW

sâmbătă, 16 aprilie 2022, 11:57
1 MIN
 O tânără de 18 ani, băută şi fără permis, prinsă la volanul unui BMW

Joi seara, în jurul orei 22.35, pe raza localităţii Prelipca, pe drumul local neclasificat ce face legătura dintre drumul comunal nr. 63 (ce leaga Salcea de Prelipca) si str. Energeticianului dinSuceava, poliţiştii au observat un autoturism care circula cu viteza redusa, existând suspiciunea ca persoana aflata la volanul autoturismului nu poseda permis de conducere ori se afla sub influenta băuturilor alcoolice. 

Poliţiştii au oprit autoturismul BMW seria 5, la volan aflându-se S. Rebeca, de 18 ani, dinPătrăuţi, care nu posedă permis de conducere. Pe scaunul din dreapta al autoturismului se afla S. Ionuţ, de 23 ani, tot din Pătrăuţi, posesor al permisului de conducere categoria B. Tânărul a declarat că proprietarul maşinii este mama sa, iar el este cel care a încredinţat vehiculul spre a fi condus pe drumurile publice de către S.Rebeca, chiar dacă avea cunoştinţă de faptul că aceasta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

0S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere” şi „încredinţarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane care nu posedă permis de conducere”.

SURSA: obiectivdesuceava.ro

 

Comentarii