O tânără de 32 de ani și-a filmat propria moarte după ce i s-a blocat parașuta și s-a prăbușit de la 3600 m

miercuri, 12 iulie 2023, 12:26
1 MIN
 O tânără de 32 de ani și-a filmat propria moarte după ce i s-a blocat parașuta și s-a prăbușit de la 3600 m

O imagine frisonantă dezvăluie ultimele momente de viață ale unei instructoare de parașutism care, fără să vrea, și-a filmat propria moarte în timpul unei sărituri de la o altitudine de 3600 de metri.

Cu ani de experiență în spate, sergentul Rachel Fisk (32 de ani) a murit pe loc la câteva secunde după ce a filmat alți parașutiști care săreau în tandem în timpul unui exercițiu de antrenament. 

Ultimele momente de viață au fost surprinse cu o cameră GoPro atașată pe casca de protecție a instructoarei, în timp ce aceasta se prăbușea cu o viteză de 193 de kilometri la oră.

Un superior al femeii a declarat: ”A fost un accident nefericit, o tragedie imensă. Nici nu vreau să mă gândesc care au fost ultimele gânduri ale lui Rachel”.

Cu câteva secunde înainte de moartea acesteia, camera video de pe cască s-a mișcat, dezvăluind faptul că parașuta i s-a încurcat și, din acest motiv, nu s-a mai desfăcut. 

Ultima imagine a fost captată cu 0,034 de secunde înainte de impact, în momentul când Rachel a privit pentru ultima oară în sus.

Sursa: PRO TV

Comentarii