O tânără s-a aruncat de la etaj cu doi copii. Toți trei au murit (UPDATE)

marți, 03 mai 2022, 09:50
2 MIN
 O tânără s-a aruncat de la etaj cu doi copii. Toți trei au murit (UPDATE)

O femeie de 32 de ani s-a aruncat marți dimineața, în jurul orei 10.00, de la etajul unui imobil din Timișoara împreună cu cei doi copii, o fetiță de șase ani și un băiețel de doi ani, au declarat surse din Poliție.

UPDATE

Femeia locuia cu copiii pe strada Văliug, ar fi plecat cu ei la grădiniță, dar s-a oprit la un bloc de pe bulevardul Dâmbovița. Acolo, ea a urcat pe acoperiș și s-a aruncat în gol împreună cu micuții.

Potrivit celor de la Serviciul de Stare Civilă Timișoara, în 19 aprilie 2022, femeia ar fi depus actele pentru a se recăsători cu fostul soț.

UPDATE

Poliţia Timiş a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul femeii care s-a aruncat de la etaj cu cei doi copii în Timişoara.

Iniţial, poliţiştii Secţiei 3 Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe bulevardul Dâmboviţa au fost găsite trei persoane în stare de inconştienţă.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că o femeie de 33 de ani s-ar fi aruncat de pe un bloc cu 10 etaje împreună cu cei doi copii (o fetiţă de şase ani şi un băieţel de trei ani). Cele trei persoane au decedat, a transmis Poliţia Timiş.

UPDATE

Potrivit surselor, a decedat și fetița.

INFO

Potrivit acestora, mama și băiețelul au decedat, iar fetița a fost resuscitată de echipajele de prim ajutor, dar este în stare gravă.

Femeia a fost identificată în persoana numitei Billi Iuliana, de 32 ani.

Aflați amănunte de pe g4media.ro și tion.ro.

Comentarii