Oare în ce partid va ajunge până la urmă primarul Mihai Chirica?

joi, 31 ianuarie 2019, 02:50
1 MIN
 Oare în ce partid va ajunge până la urmă primarul Mihai Chirica?

Partidul lui Ponta primeşte sediu de la Primăria Iaşi în două luni. USR aşteaptă un sediu de doi ani. Azi va avea loc prima şedinţă din acest an a aleşilor locali. Ce decizii au de luat?

Consilierii locali se reunesc astăzi în prima şedinţă ordinară din acest an. Pe ordinea de zi au fost incluse peste 30 de proiecte de hotărâre. Printre acestea se numără încheierea unui parteneriat cu Comunitatea Evreilor care are ca scop începerea demersurilor pentru clasarea Cimitirului Evreiesc din Păcurari ca monument istoric.

Alte proiecte fac referire la aprobarea calendarului de evenimente în care este implicată Primăria în lunile februarie şi martie, modificarea criteriilor de acces la locuinţele ANL, completarea patrimoniului public şi privat, precum şi aprobarea mai multor proiecte urbanistice. Nu în ultimul rând, Primăria vrea să ofere spre închiriere un spaţiu către Partidul Pro România, şeful organizaţiei locale fiind unul dintre apropiaţii primarului Mihai Chirica (fostul deputat PSD Sorin Iacoban). De remarcat rapiditatea cu care municipalitatea va acorda spaţiul central partidului lui Ponta (77 mp pe str. Lozonschi, cerere depusă la sfârşitul lunii noiembrie) în condiţiile în care alte partide (un exemplu ar fi USR) aşteaptă de mai bine doi ani un răspuns din partea municipalităţii. 

Comentarii