Olguța Vasilescu, mândră de negocierile lui Ciolacu cu PNL: „Le-a luat Marcel şi banii de pe piept”

luni, 22 noiembrie 2021, 13:59
2 MIN
 Olguța Vasilescu, mândră de negocierile lui Ciolacu cu PNL:  „Le-a luat Marcel şi banii de pe piept”

Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, îl felicită pe Marcel Ciolacu în şedinţa pe care conducerea partidului a avut-o înainte de a se prezenta la Cotroceni pentru modul în care au fost făcute negocierile cu PNL şi UDMR în vederea formării noului guvern. La aceste negocieri, PSD a luat toate ministerele cheie, respectiv cele care gestionează bugete mari şi aduc voturi şi au făcut din premier un personaj decorativ.

”Jos pălăria pentru modul în care aţi negociat! Chiar jos pălăria! (…) Cum zicea cineva ieri: le-a luat Marcel şi banii de pe piept”, a spus Olguţa Vasilescu, citată de stiripesurse.ro, în şedinţa PSD de luni.

Şi alţi lideri l-au lăudat pe Marcel Ciolacu pentru modul în care a negociat cu cei de la PNL.

Pe de altă parte, în PNL Florin Cîţu are parte de critici dure după ce partidul a pierdut ministerele importante iar Raluca Turcan a mers până la a îi cere demisia din funcţia de preşedinte al PNL.

„Mandatul lui Florin Câţu nu a fost decât un şir de minciuni, greşeli şi jocuri personale. Aş spune că e de domeniul patologicului. Florin, îţi imaginezi că nimeni nu se prinde de minciunile tale? Toţi se prind, îţi garantez. Nimic din ce ai spus până acum, tu, preşedintele partidului, nu a fost adevărat! Doar un şir de minciuni. Şi nu numai de minciuni dar şi de lipsă de responsabilitate! Florin, eşti dispus să joci la poker până şi banii de pensii. De mai bine de o lună mă ţin de capul tău şi-ţi spun repetat că de vineri (26 nov) nu mai sunt bani de pensii şi de alocaţii pentru că i-ai luat la rectificare doar ca să dai tu bine la cifre în postările de pe Facebook”, a declarat Turcan.

Comentarii