Omul de afaceri Ion Țiriac laudă turneul de tenis WTA 125 de la Iași

vineri, 30 decembrie 2022, 16:56
1 MIN
 Omul de afaceri Ion Țiriac laudă turneul de tenis WTA 125 de la Iași

Omul de afaceri Ion Țiriac s-a declarat impresionat de modul în care a fost organizat turneul WTA 125 de la Iași, cucerit în august de Ana Bogdan.

„Turneul a fost impresionant din toate punctele de vedere, din ce am văzut eu pe «screen». Organizat așa cum trebuie. Deci, există și se poate! I-am scris și o epistolă de felicitare lui Andrei Oriță (n.r. – deținătorul licenței turneului). Dacă am mai avea o sută, două sute de oameni ca acesta și primari ca cel de la Iași (n.r. – Mihai Chirica), probabil că am avea un viitor în tenis.

“Acest turneu de la Iași merită toate felicitările mele. Felicitări, Iași! Felicitări, domnule Oriță! Merită și din punct de vedere vizual, dar și din punct de vedere calitativ. A făcut exact ce trebuie să facă”, a mai spus Țiriac, în dialogul cu reporterul GSP Remus Dinu.

Fostul jucător de tenis, unul dintre cei mai bogaţi români, a avut de-a lungul timpului mai multe declaraţii controversate, una dintre acestea fiind „eu, între un hoț și un prost, prefer hoțul”.

Comentarii