Opt persoane au fost rănite în urma unui accident în care au fost implicate două autoturisme

duminică, 25 decembrie 2022, 20:19
1 MIN
 Opt persoane au fost rănite în urma unui accident în care au fost implicate două autoturisme

Poliţia Rutieră anunţă duminică seară că un accident a avut loc pe DN 22C Constanţa – Medgidia, în localitatea Castelu, judeţul Constanţa, în care au fost implicate două autoturisme. Opt persoane, printre care şi un copil de 11 ani, rănite. Opt persoane, printre care şi un copil de 11 ani, au fost rănire, duminică seara, în accidentul rutier în judeţul Constanţa, după ce două maşini s-au ciocnit.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a transmis că pompierii au fost solicitaţi să intervină, duminică seara, la un accident rutier petrecut în localitatea Castelu, două autoturisme fiind implicate.

La locul accidentului echipele de intervenţie au găsit opt victime, din care patru bărbaţi, trei femei şi un copil. Este vorba de o femeie de 42 de ani, o femeie de 35 de ani, o femeie de 55 de ani, un bărbat 43 de ani, un bărbat de 61 de ani, un bărbat de 35 de ani, un bărbat 72 de ani şi un copil de 11 ani. Toate victimele sunt conştiente, au fost preluate şi transportate la spital, a mai precizat ISU Dobrogea.

Comentarii