Pasageri leşinaţi într-un avion Wizz Air blocat pe pistă din cauza unei defecţiuni tehnice

duminică, 02 octombrie 2022, 09:39
1 MIN
 Pasageri leşinaţi într-un avion Wizz Air blocat pe pistă din cauza unei defecţiuni tehnice

Au fost momente de panică, sâmbătă la amiază, pe Aeroportul „Ştefan cel Mare” Suceava. Câtorva pasageri li s-a făcut rău şi unii au leşinat într-un avion blocat pe pistă din cauza unei defecţiuni tehnice. Oamenii au fost ţinuţi închişi în avion, fără aer condiţionat, la temperaturi ridicate.

Este vorba despre avionul Wizz Air care a făcut dimineaţă cursa Luton – Suceava şi era programat să plece înapoi spre Luton. Pasagerii au fost îmbarcaţi, doar că aeronava nu a pornit, aparent din cauza unei defecţiuni tehnice.

Pasagerii au fost ţinuţi închişi aproape o oră în aernoavă, fără aer condiţionat, pe o căldură insuportabilă. Un martor a povestit pentru StiriSuceava.net că membrii echipajului avionului nu le-au dat nicio explicaţie, au vorbit urât şi au ignorat solicitările pentru deschiderea uşilor.

O persoană a leşinat la bord şi a primit îngrjiri de la un pasager care avea pregătire medicală. Abia atunci au fost deschise uşile aeronavei şi a fost solicitată intervenţia unui echipaj medical.

Cititi mai multe pe monitorulbt.ro

 

Comentarii