Philipp Plein şi-a părăsit logodnica pentru o ieşeancă. Tânăra din Paşcani e însărcinată

joi, 28 martie 2024, 16:54
2 MIN
 Philipp Plein şi-a părăsit logodnica pentru o ieşeancă. Tânăra din Paşcani e însărcinată

Românca din Pașcani, care s-a iubit cu un fotbalist din Serie A și cu un cunoscut pilot de Moto GP, e însărcinată cu celebrul designer Philipp Plein! Creatorul și-a părăsit logodnica pentru moldoveancă Andreea Sasu.

Mai mult, cunoscutul creator de modă și-a părăsit chiar și logodnica pentru frumoasa moldoveancă Andreea Sasu.

Românca Andreea Sasu, în vârstă de 34 de ani, are parte de o bucurie imensă în această perioadă. Pe lângă faptul că are o carieră de invidiat, ieşanca traversează o nouă etapă a vieții, urmând să devină mămică pentru prima oară. Tatăl copilului este un nume celebru în lumea modei, la nivel mondial. Este vorba despre creatorul Philipp Plein, care a vorbit deja pentru presă despre acest eveniment fericit. De-a lungul timpului, Andreea Sasu s-a iubit cu un fotbalist din Serie A dar și cu un cunoscut pilot de Moto GP.

Publicația germană Bild a făcut anunțul despre româncă și despre celebrul creator de modă. Totodată, presa străină a notat că Philipp Plein s-a despărțit de fosta lui logodnică, Lucia Bartoli, pentru a fi împreună cu Andreea Sasu. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste, în urma căreia au adus pe lume și un copil. Celebrul designer a devenit tată pentru a doua oară în anul 2022, întrucât mai are un copil din căsnicia cu Fernanda Rigon.

Philipp Plein a vorbit pentru publicația menționată despre relația pe care o are cu frumoasa Andreea Sasu. Astfel, celebrul designer a dezvăluit că au luat decizia de a se muta împreună de multă vreme. Totodată, creatorul de modă a confirmat că este îndrăgostit, din nou, de moldoveancă. Cei doi au mai avut o relație, cu mai multe suișuri și coborâșuri, înainte ca Philipp Plein să trăiască frumoasa poveste de iubire împreună cu Lucia Bartoli. (prosport.ro)

 

Comentarii