Pieton strivit de TIR pe o trecere de pietoni

sâmbătă, 11 august 2018, 01:49
1 MIN
 Pieton strivit de TIR pe o trecere de pietoni

Un bărbat de 73 de ani, din Iaşi, se afla ieri în stare gravă la spital după ce, la amiază, a fost implicat într-un accident rutier grav. Ieşeanul a fost lovit de un TIR pe trecerea de pietoni din faţa complexului Felicia, fiind preluat în comă de medici.

„Pacientul prezenta un traumatism cranio-cerebral sever, un tra­umatism cranio-facial, sân­ge­rări nazale şi ale urechii drep­te, ca urmare a loviturii puternice, precum şi o contuzie toraco-abdominală“, a menţionat profesorul Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD. Potri­vit reprezentanţilor Poliţiei, victima traversa regulamentar atunci când a fost acroşat de vehicu­lul greu.

„Din primele in­for­maţii reiese că semaforul era verde pentru pietoni şi roşu pentru maşini în momentul produ­cerii accidentului“, ne-a precizat Anca Vâjiac, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi. Oamenii legii au testat şoferul cu etilotestul, rezultatul fiind negativ. Acesta s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. (I.B, A.A.)

Comentarii