Pod peste Nicolina pentru patru blocuri turn între Bazar și Selgros. Proiect vechi de 4 ani, investitorul este la un pas de a obține autorizația

duminică, 23 octombrie 2022, 12:40
1 MIN
 Pod peste Nicolina pentru patru blocuri turn între Bazar și Selgros. Proiect vechi de 4 ani, investitorul este la un pas de a obține autorizația

Un proiect inițiat acum mai bine de patru ani este pe punctul de a obține autorizația de construire, fiind vorba despre blocuri cu 10 etaje care sunt propuse lângă Selgros, cu locuri de parcare asigurate pe o parcelă aflată pe celălalt mal al râului Nicolina.

Potrivit informațiilor APIX.ro, în prezent, la nivelul Primăriei, investitorul, firma Styl Imobil Company, a solicitat autorizarea lucrărilor conform hotărârii Consiliului Local 278/2018. În planul urbanistic aprobat acum 4 ani erau propuse 4 blocuri cu câte 10 etaje.

La momentul elaborării PUZ-ului, proiectul urbanistic a fost contestat inclusiv de Selgros. Pentru asigurarea parcărilor, investitorilor imobiliar și-a asumat construirea unui pod peste râul Nicolina care să facă legătura dintre amplasament și o altă parcelă din proprietatea sa unde ar urma să fie amenajate aproape 300 de locuri de parcare.

Planșa urbanistică a proiectului

Conform deciziei CL din 2018, investitorul are la dispoziție o suprafață de aproape 5.300 mp. În PUZ au fost prevăzute două niveluri în subteran la fiecare imobil, alături de parter și 11 etaje (ultimul etaj fiind tehnic).

Mai mult, pe apix.ro

Comentarii