Politichie şi futbol: Chirica – Mesi – Mbappe

marți, 20 decembrie 2022, 02:50
2 MIN
 Politichie şi futbol: Chirica – Mesi – Mbappe

Dragi cetitori, microbişti ai ba, iacătă că alaltăseară, în ziua finalei, ne-am convins încă o dată de consecvenţa şi prinţipurile de la care nu face niciodată rabat premarele nostru! 

Iată cum, la o distanţă de numai 7 minute, Mihai Chirica a postat pe pagina publică de Facebook două mesaje care în mod clar se bat cap în cap. Asta, aşa, ca să ştim şi ce aşteptări trebuie să aibă alegătorii vizavi de convingerile lui politice de nezdruncinat…

Doi la mână: haideţi totuşi să ţinem cont de ora târzie a finalei, dar şi de faptul că era duminică seară şi, deh…

Hopa-hop şi dom’ Costel!

Şi, ca să rămâie mai prejos şi el, iacătă şi postarea lui dom’ Costel, colegul de partid, postare din seara finalei. Vorba ceea: la futbol şi la politichie se pricepe tătă lumea. D’apăi dom’ Costel…

Idee de la un menistru…

Şi ca să încheiem cu una tot din domeniul sportului cu băşica rotundă, haideţi să vă mai spunem o zicere celebră. De data asta de la un fost menistru român. Nu, nu al sportului, ci al educaţiei: Funeriu. Dar, în fine, le zice bine: «Nu am înţeles niciodată de ce, pentru a departaja două echipe, se trag lovituri de la 11m, care seamănă cu o loterie, în loc să se tragă de la 16m, ceea ce ar separa echipele bazat pe dibăcie.»

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Comentarii