Polițistul care a accidentat mortal o adolescentă pe trecerea de pietoni nu era în misiune și nu a acordat prioritate!

sâmbătă, 15 ianuarie 2022, 17:40
1 MIN
 Polițistul care a accidentat mortal o adolescentă pe trecerea de pietoni nu era în misiune și nu a acordat prioritate!

Polițistul care a accidentat mortal, joi, o fetiță pe trecerea de pietoni nu se afla în misiune, spune procurorul Călin Radu. El precizează că polițistul are calitatea de suspenct, iar procurorul de caz decide dacă dispune sau nu măsuri preventive.
 

„Din momentul în care a ajuns la o trecere de pietoni, care urmare a nerespectării limitei maxime de viteză admisă în localități, nu a acordat prioritate victimei și a accidentat-o, provocând leziuni traumatioce ce au cauzat decesul imediat al victimei”, a declarat procurorul Călin Radu.

El a precizat că fetița a fost accidentată pe trecerea de pietoni.

„În acest moment, procurorul de caz apreciază cu privire la propunerea sau dispunerea unor măsuri preventive. Din administrarea mijlocelor de probă s-a reținut că avea în funcțiune semnalele luminoase, nu și pe cele acustice, că nu se afla în misiune”, a adăugat Radu.Călin Radu a precizat că polițistul are calitatea de suspect, lucru care i-a fost adus la cunoștiință.

O mașină de poliție a accidentat, joi după-amiază, două fete, în Sectorul 1 al Capitalei. Una dintre fete a murit, iar cealaltă a ajuns la spital.

Comentarii