Premiera spectacolului „El Tango” se joacă cu casa închisă la Opera din Iași

vineri, 26 februarie 2021, 20:37
1 MIN
 Premiera spectacolului „El Tango” se joacă cu casa închisă la Opera din Iași

Opera Naţională Română din Iaşi pregăteşte o nouă premieră duminica aceasta, fiind cea de-a doua în acest an, spectacol care se va juca cu casa închisă. Astfel, publicul ieşean care şi-a achiziţionat deja bilete va putea urmări duminică, pe 28 ianuarie, de la ora 18.30, spectacolul "El Tango". Cea de-a doua premieră a anului vine după spectacolul "Bal mascat", de Giuseppe Verdi, care s-a jucat în luna ianuarie. "El Tango", care va aduce pe scenă baletul şi orchestra Operei ieşene, va oferi o călătorie prin lumea pasională a tangourilor, coregrafia fiind semnată de către Amalia Mîndruţiu, iar scenografia de Maria Eşanu.

Iubitorii operei care nu au reuşit să achiziţioneze tichete de intrare la reprezentaţiile din această săptămână au posibilitatea să îşi achiziţioneze bilete pentru spectacolele din luna martie. Astfel, Opera ieşeană a pus în vânzare bilete pentru opera "Rigoletto", de Giuseppe Verdi, care se va juca pe data de 11 martie, şi spectacolul de teatru-dans "Imagine all the people", creaţia coregrafului Gigi Căciuleanu, care se va juca la jumătatea lunii martie. Tichetele pot fi achiziţionate de pe site-ul operaiasi.ro şi de la Agenţia din foaier. Din cauza normelor în vigoare, vor putea fi ocupate maximum 50% din locurile sălii de spectacole.

Săptămâna aceasta, pe 24 februarie, Opera din Iaşi a prezentat spectacolul "De dragoste", gală dedicată sărbătorii Dragobete, iar vineri, pe 26 februarie, a fost programat spectacolul "Carmen" de Georges Bizet.

 

Comentarii