Primăria a reluat lucrările în an electoral la un proiect cu bani europeni care trebuia finalizat în 2022

marți, 02 aprilie 2024, 20:15
1 MIN
 Primăria a reluat lucrările în an electoral la un proiect cu bani europeni care trebuia finalizat în 2022

An electoral: s-au reluat lucrările la un proiect al Primăriei Iaşi cu bani europeni, deşi, în mod normal, trebuiau finalizate încă din 2022. Este vorba despre amenajarea unui teren din Nicolina (strada Bradului, cu acces pe strada Orientului şi strada Egalităţii) într-un parc, la care lucrările au fost sistate fix în anul în care trebuia, de fapt, ca parcul să fie inaugurat.

Situaţia ne-a fost semnalată de un cititor „Ziarul de Iaşi”, care ne-a trimis câteva imagini cu activitatea echipei de muncitori în zonă.

„Au reînceput lucrările la proiectul cu parcurile Primăriei Iaşi cu bani UE, la parcul din Nicolina, un alt proiect paralizat de mai mulţi ani. S-ar părea că au găsit o firmă. Au pus coşuri de gunoi tricolore, «a la Ghiţă Funar», ce să spun, clar rupe Chirica şi din electoratul AUR, şi de la Şoşoaca. Sunt ironic, evident. Faza cea mai tare e că pare un parc de joacă pentru copii. Dar mai este unul la vreo 50 de metri depărtare (se vede în poză pe fundal). Ăsta o fi un parc de joacă pentru adulţi. Mă aşteptam, sincer, să amenajeze un loc de promenadă, cu arteziană, arbori exotici. Dar atâta i-a dus mintea”, ne-a transmis cititorul.

Comentarii