Primarul din Caracal, unul dintre cei șapte mari donatori ai PSD. Fiul său, sponsor pentru Gigi Becali

luni, 28 august 2023, 15:47
1 MIN
 Primarul din Caracal, unul dintre cei șapte mari donatori ai PSD. Fiul său, sponsor pentru Gigi Becali

Ion Doldurea, actualul primar din Caracal, tatăl patronului de la firma implicată în explozia de sâmbătă de la Crevedia, a fost unul dintre cei șapte membri PSD la nivel național care, cu prilejul alegerilor din 2020, ”au sărit din rând” și au cotizat la partid mai mulți bani decât erau obligați prin statut. 

Viramentele lui Doldurea au avut loc la puțin timp după ce acesta fusese înscăunat președinte al Organizației Municipale PSD Caracal și desemnat candidat la primăria din localitate cu sprijinul lui Paul Stănescu, unul dintre liderii formațiunii social-democrate.

Numele lui Doldurea apare printre cei doar șapte membri din țară ai acestei formațiuni care au ales să ajute PSD cu sume mai mari, fiind incluși in raportare la categoria ”Lista membrilor de partid care au plătit în anul 2020 cotizații a căror valoare însumată depășește baremul de 10 salarii de bază minime brute pe țară”. Documentul este semnat de președintele PSD, Marcel Ciolacu.

Și Ionuț Daniel, fiul lui Doldurea asociat la Flagas, societatea care deținea depozitul din Crevedia, apare pe lista celor care au sprijinit activitatea unei formațiuni politice. Astfel, în 2009, PNG-CD, formațiune înființată de omul de afaceri și actualul patron al FCSB, George Becali, raporta faptul că, pentru alegerile ce avuseseră loc în 2008, primise de la Doldurea Junior produse ”în natură” în valoare de 39.676 de lei. Citeşte articolul complet pe g4media.ro.

Comentarii