Primarul din Valea Lupului: Îi anunț pe cei de la USR că fotoliul de viceprimar rămâne al lor

luni, 17 ianuarie 2022, 12:01
2 MIN
 Primarul din Valea Lupului: Îi anunț pe cei de la USR că fotoliul de viceprimar rămâne al lor

Viceprimarul Cristian Antici din Valea Lupului și-a dat demisia în urmă cu două zile. El a prezentat câteva motive pe pagina personală de Facebook.

Antici s-a arătat nemulțumit de faptul că "numărul angajaților din primărie a continuat să crească", a acuzat "lipsa transparenței și a responsabilității în achizițiile directe" și spune că "taxele și impozitele au fost mărite fără o justificare validă".

Primarul Liviu Dulgheru s-a arătat surprins de decizia vicelui. Iată ce a scris el astăzi pe Facebook:

"Decizia viceprimarului USR, Cristi Antici, de a demisiona din funcție mă surprinde pentru că nu știu dacă e o decizie personală sau una de partid.

Dacă e din motive personale, nu pot decât să iau act de decizie. Rămân în continuare la aceeași opțiune de alianță locală ca în urmă cu un an, respectiv o alianță PNL- USR în Consiliul Local Valea Lupului.

De aceea, dacă decizia d-lui Antici e doar o decizie personală, eu nu văd nicio problemă în a continua parteneriatul cu USR și solicit USR, pe această cale, să vină cu o nouă propunere de viceprimar.

Îmi doresc o conducere cu o viziune de dreapta pentru Valea Lupului. E motivul pentru care îi anunț pe cei de la USR că fotoliul de viceprimar rămâne al lor.

Totuși, dacă vorbim de o decizie de partid, sunt consternat! Consider că ar fi trebuit să ne întâlnim și să discutăm la aceeași masă eventuale neînțelegeri, nu să fiu anunțat brusc și nu din partea partidului USR de vacantarea postului de viceprimar. Așa se face într-un parteneriat corect.

Postarea mea de azi e o invitație la dialog pentru USR, care încă sunt colegi de alianță locală. Spun public, deschis și răspicat că USR rămâne principala noastră opțiune pentru a merge mai departe cu proiectele din Valea Lupului.

Sigur, sper ca USR să răspundă pozitiv acestei invitații și astfel să nu ne trezim în mijlocul unei crize politice chiar acum, la început de an, când avem un buget de trecut prin plenul Consiliului Local și multe alte proiecte importante și urgente pentru Valea Lupului!

Mesajul meu rămâne unul de unitate pentru interesul oamenilor, singurul obiectiv care nu se negociază".

Comentarii