Primele imagini cu medicul Cătălin Denciu, rănit în incendiul de la Piatra Neamţ

miercuri, 03 martie 2021, 23:49
1 MIN
 Primele imagini cu medicul Cătălin Denciu, rănit în incendiul de la Piatra Neamţ

Medicul Cătălin Denciu, rănit în incendiul din secţia ATI a Spitalului Judeţean din Piatra-Neamţ în timp ce încerca să îşi salveze pacienţii şi transferat la Spitalul Militar Regina Astrid din Bruxelles, a spus pentru un site al Apărării belgiene că acum poate merge din nou, deşi îndoirea braţelor este încă dificilă.

Medicul erou a povestit cum s-a trezit la terapie intensivă după coma artificială în care a fost indus timp de trei săptămâni. „Îmi amintesc că m-am trezit în terapie intensivă”, spune el pentru beldefnews.

„Acolo am fost îngrijit de asistenţi medicali şi kinetoterapeuţi. Pe 20 ianuarie am fost transferat la unitatea de îngrijire medie . Am reuşit treptat să mă mişc şi să merg din nou. Astăzi pot deja să merg cu bicicleta. Îndoirea braţelor este încă dificilă, aşa că urmez o mulţime de şedinţe cu kinetoterapeuţii şi terapeutul pentru a învăţa să-mi mişc coatele din nou. Reabilitarea este departe de a se termina, dar ştiu că trebuie să dau totul pentru a mă simţi din nou mai bine. Voi continua să lucrez pentru a reuşi. ”, a declarat el.

Cititi materialul integral pe hotnews.ro

 

Comentarii