Programul Operei Iaşi pentru luna octombrie

duminică, 17 septembrie 2023, 17:28
1 MIN
 Programul Operei Iaşi pentru luna octombrie

Opera Naţională Română Iaşi a anunţat care este programul pentru luna care urmează. Biletele de intrare la reprezentaţiile lunii următoare pot fi achiziţionate începând de luni, 18 septembrie.

“Stimaţi spectatori, Luna octombrie aduce pe scena teatrului liric ieşean spectacole aflate în topul preferinţelor dumneavoastră.

  • O nouă reprezentaţie a spectacolului “Lucia di Lammermoor” de Gaetano Donizetti, în regia maestrului Andrei Şerban, va avea loc în prima zi a lunii viitoare.
  • Pe 5 şi 6 octombrie veţi fi seduşi de provocatoarea Carmen, protagonista din nemuritoarea operă a lui Georges Bizet.
  • Legendarele personaje din baletul “Don Quijote” vă vor încânta pe 8 octombrie, într-un spectacol unde ritmicitatea şi farmecul muzicii lui Minkus fuzionează cu delicateţea şi candoarea balerinilor.
  • Pe 11 octombrie am răspuns afirmativ invitaţiei de a participa la Sibiu Opera Festival cu spectacolul “Don Pasquale” de Gaetano Donizetti.
  • De Ziua Mondială a Operei punem în scenă două lucrări din repertoriul autohton.
  • Astfel, pe 25 octombrie sunteţi invitaţi la premiera absolută a operei “Făclia de Paşti” de Alexandru Zirra şi la premiera operei “O noapte furtunoasă” de Paul Constantinescu.
  • Spectacolul “Il Trovatore”, care a avut premiera stagiunea trecută, poate fi urmărit în dublă reprezentaţie la finalul lunii octombrie, în zilele de 28 şi 29.

Biletele de intrare la reprezentaţiile lunii următoare pot fi achiziţionate începând de luni, 18 septembrie, ora 10:00, de pe operaiasi.ro şi de la Agenţia noastră”, se artă într-o postare pe pagina de socializare a Operei Iaşi.

Comentarii