Prostia întruchipată la PSD Iaşi. Ruşinea ţării!

marți, 15 martie 2022, 02:50
3 MIN
 Prostia întruchipată la PSD Iaşi. Ruşinea ţării!

Vai, oameni buni, câtă prostie la filiala locală a PSD, câtă bicisnicie şi decrepitudine, de-ţi vine să dai cu basca tare de asfalt, să-i pocnească căptuşeala şi să bubuie ca artileria rusească, nu alta. 

Ditamai şeful de filială, Maricel Popa s-a apucat să şeruiască pe grupul intern elucubraţiile unui rusofil conspiraţionist, care nu numai că erau parcă scoase din arhivele staliniste ale anilor 50, dar mai şi conţineau fake-uri ordinare, preziceri tâmpite şi îngrijorări de babă beată. Imediat după el, o cohortă de locotenenţi retarzi s-a grăbit să reia distribuirea, umplând oraşul de astfel de ştiri alarmiste fără nici un suport real. În fruntea acestora, capsomanul făcut secretar adjunct la judeţ, fost ofiţer cu o doagă lipsă, pozând în patriot gata să moară pe altarul patriei dragi.

Mai spre seară, după ce a izbucnit scandalul, scribarii partidului au încercat să dreagă busuiocul, spunând că postarea respectivă avea doar caracter intern, nu era destinată publicului larg, guvizilor adică, cum spunea Sechelariu, era doar un fel de evanghelie după Popa destinată activului de bază.

Mai rău este faptul că distribuirile respective nu erau în joacă şi nici nu reprezentau cumva o rostogolire iresponsabilă a unor gogomănii. Nu, nici pe departe, astea reprezintă credinţa multora dintre ei, care-şi fac educaţia la sporovăiala de doi bani a foştilor activişti, la filosofia ieftină şi patriotardă de genul lui Rachetă Patriot, fost deputat al partidului, eminenţă a lumii academice ieşene, pehlivan cu stuchit la furcă, vârful trist al intelighenţiei partidoiului. PSD Iaşi, cândva teatrul de mucava în care făcea declamaţiuni tâmpe şi solemne senatorul Solcanu a devenit un loc al sterilităţii intelectuale, al noroiului trist, al nebuniei cu panaş, ca în vremea lui Pazvante Chioru’.

Iată reforma lui Ciolacu, iată vâna social democrată la Iaşi. Ruşinee!!!

Divă de-a lui Mihăiţă

Şi dacă tot vorbim de tinerele speranţe de pe lângă politichia de Bahlui, să vă mai spunem una. Cică mamzel Morman, diva aia care a fost angajata imobiliarului penal dar l-a lăsat baltă când s-a împuţit treaba, şi care acuma a luat-o Mihăiţă la Roznovanu ca să se ocupe de cultură şi turism, printre altele, cică ar fi fost aproape scoasă în şuturi recent de la Aeroport, după ce s-a dus pe acolo printre refugiaţi şi, ca şefă la Mihăiţă,  începuse să dea ordine la toţi.

Vai, nu era nimeni mai importantă decât ea pe acolo şi se comporta de parcă ai fi zis că însuşi Putin aşteaptă un semn de la ea ca să-şi calibreze tunurile. Oare ce i-o fi dând aşa tupeu? Staţi pe fază.

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Comentarii