PSD Iaşi anunţă că doi primari din judeţ vor candida din partea filialei la alegerile locale

vineri, 01 martie 2024, 09:05
1 MIN
 PSD Iaşi anunţă că doi primari din judeţ vor candida din partea filialei la alegerile locale

Filiala PSD Iaşi anunţă că doi primari din judeţ, Cătălin Martinuş de la Dobrovăţ şi Ionel Oneagă din Gropniţa, vor candida la alegerile locale din partea filialei. Alături de cei doi edili se vor alătura şi  17 consilieri locali, dar şi viceprimarul comunei Lespezi, Lucian Marcu.

„Mă bucură venirea colegilor noştri primari de la Dobrovăţ şi Gropniţa, dar şi a tânărului viceprimar al comunei Lespezi. Oameni apreciaţi în comunitate, cu proiecte şi investiţii importante atrase la nivel local, vin în echipa noastră pentru a lucra în beneficiul ieşenilor.

Acest fapt înseamnă că munca pe care am început-o acum aproximativ 10 luni la conducerea organizaţiei judeţene PSD Iaşi generează încredere. Mesajul meu pentru toţi primarii este unul foarte simplu. Cele mai mari investiţii din judeţul Iaşi s-au făcut în perioada administraţiilor social-democrate.

Ne propunem un parteneriat cinstit şi onest cu ieşenii. Judeţul nostru are nevoie de finanţări în toate domeniile, de strategii pe termen mediu şi lung, în care să existe predictibilitate şi coerenţă.

Am dovedit până acum că suntem o echipă unită, capabilă să guverneze administrativ într-o manieră corectă, echilibrată, în care toţi ieşenii să se simtă egali şi reprezentaţi cu onoare de liderii judeţeni la nivel naţional” a declarat Bogdan COJOCARU, preşedintele PSD Iaşi.

PSD Iaşi s-a mai întărit până acum cu primarii comunelor Gorban (Silviu Isari) şi Mirceşti (Leon Bălteanu), echipei urmând a i se mai alătura în următoarea perioadă şi alţi administratori de comunităţi locale din judeţ.

Comentarii