Putin a adormit la o ședință. N-a vrut să folosească dublura, deși medicii i-au cerut odihnă

joi, 08 septembrie 2022, 12:31
1 MIN
 Putin a adormit la o ședință. N-a vrut să folosească dublura, deși medicii i-au cerut odihnă

Președintele rus Vladimir Putin a adormit la o ședință despre turism și i-au ținut „companie” și alți oficiali obosiți. Putin se plânsese medicilor de oboseală, dar nu a vrut să-și folosească dublura.

O înregistrare video îl arată pe liderul rus, în vârstă de 69 de ani, ațipind în timpul unei reuniuni a Consiliului de Stat privind dezvoltarea turismului în Rusia.

Acesta se plânsese medicilor de oboseală și dificultăți de respirație în timpul călătoriei sale în Orientul Îndepărtat al Rusiei, unde a participat la jocurile de război Vostok 2022.

O dublură a fost în așteptare în cazul în care Putin nu ar fi putut participa la întâlnire, a afirmat canalul Telegram General SVR, care susține de mult timp că Putin suferă de probleme grave de sănătate.

„Chiar înainte de zborul spre Kamciatka, președintele Rusiei, Vladimir Putin, avea probleme tot mai grave cu rinichii, i se umflase fața și i- au apărut pungi sub ochi”, scrie General SVR.

„În ciuda medicamentelor, nu a existat nicio îmbunătățire clară. La sosirea în Kamciatka, Putin s-a plâns medicilor de oboseală și dificultăți de respirație.'Dar președintele a decis totuși să participe la activitățile planificate în prealabil.” (newsweek.ro)

Comentarii