Putin s-ar ascunde într-un buncăr situat în apropierea Mării Negre

joi, 18 mai 2023, 12:54
1 MIN
 Putin s-ar ascunde într-un buncăr situat în apropierea Mării Negre

Planurile buncărului de la Marea Neagră al lui Putin au circulat pe internet şi au fost analizate de specialişti. Două tuneluri elaborate duc la buncăr, trecând pe sub complexul unui palat aşezat pe o stâncă accidentată, cu vedere la Marea Neagră. 

Dacha imperială a lui Putin de 18 km pătraţi şi de miliarde de dolari este izolată prin 70 de kilometri pătraţi de pădure şi o zonă specială de excludere a zborului.

Metro Style, un antreprenor rus, acum dispărut, a postat diagramele pe site-ul web pentru a-şi prezenta munca la începutul anilor 2010. Au fost vizualizate online până în 2016.

Astăzi, Insider publică versiuni adnotate ale diagramelr cu traduceri în limba engleză. Complexul subteran de sub palatul lui Putin este format din două tuneluri separate, conectate printr-un lift care coboară la 50 de metri sub suprafaţă. 

Planurile arhitecturale arată că tunelurile întărite cu un strat gros de beton sunt aprovizionate cu suficientă apă proaspătă, echipamente de ventilaţie şi cabluri extinse pentru a sprijini ocupanţii zile sau săptămâni la un moment dat.

Cititi mai multe pe newsweek.ro

Comentarii