Reacția lui Spike după ce a fost prins sărutându-se cu fosta soție a lui Cătălin Bordea, cel mai bun prieten

miercuri, 06 septembrie 2023, 13:41
2 MIN
 Reacția lui Spike după ce a fost prins sărutându-se cu fosta soție a lui Cătălin Bordea, cel mai bun prieten

Spike a oferit primele declarații după ce a fost surprins în timp ce se săruta cu fosta soție a bunui său prieten, Cătălin Bordea.

Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea a fost surprinsă în compania altul bărbat, însă nu unul oarecare, ci prietenul de-o viață al fostului ei soț, Spike. La scurt timp după ce au fost văzuți în public, cei doi au fost contactați pentru a lămuri situația, dar Livia nu a dorit încă să comenteze acest subiect, însă artistul nu s-a ferit și a spus ce avea de spus. Iată ce a declarat!

Spike, primele declarații despre sărutul cu Livia Bordea

Livia și Cătălin Bordea aveau o relație de prietenie de ani de zile cu Spike și iubita sa, Simona. Cei patru erau invidiați de toți cei de jur pentru superba relație pe care reușeau să o aibă și pentru că erau de nedespărțit. Chiar dacă părea că prietenia lor va dura pentru totdeauna, la începutul acestui an lucrurile au luat o altă întorsătură.Spike și iubita lui Simona au decis să se despartă în urmă cu ceva timp, fără să dea prea multe explicații și exemplul le-a fost urmat și de prietenii lor, Livia și Cătălin Bordea.

La câteva luni bune de la separarea celor două cupluri, Spike și Livia au șocat cu o apariție de-a dreptul neașteptată. Cei doi au fost surprinși în timp ce se sărutau pasional în mașină, însă fosta soție a lui Cătălin Bordea nu a vrut să dea mai multe detalii.

Cel care nu s-a ferit să vorbească despre acest episod a fost Spike, care a oferit primele declarații despre subiectul momentului. 

„ Suntem colegi de firmă. Ne mai și sărutăm, care este problema? Și cu managerul mă sărut. Nu avem ce să comentăm, nu ne interesează publicitatea. Nu mă simt nici bine, cred că am covid,  trebuie s ă închid ”, a declarat Spike pentru Cancan.ro. 

Cătălin Bordea a trecut prin clipe grele după divorț

După ce el și soția sa au divorțat, Cătălin Bordea a trecut prin clipe destul de grele, ba chiar a ajuns și la psiholog. Juratul a făcut tot posibilul pentru a se împăca cu Livia, dar totul a fost în zadar, astfel că a decis să se focuseze pe el și să nu cadă victimă depresiei. 

Comentarii