Refugiat din Harkov: Am împachetat imediat ce au căzut primele bombe (VIDEO)

sâmbătă, 11 iunie 2022, 13:35
1 MIN
 Refugiat din Harkov: Am împachetat imediat ce au căzut primele bombe (VIDEO)

Newsweek România a stat de vorbă, în Liov, cu Bohdan, de 23 de ani care a trebuit să plece împreună cu familia din Harkov la începutul războiului! 

Newsweek: Cum ţi-a schimbat acest război viaţa?

Bohdan: A schimbat totul! Felul în care îmi privesc viaţa, felul în care îmi folosesc timpul, temele care mă îngrijorează, lucrurile care sunt importante pentru mine! Totul s-a schimbat! La fel pentru milioane de oameni! De asemenea, pentru familia mea, pentru că avem membri ai acesteia care s-au refugiat din calea războiului, dar şi membri ai familiei care acum luptă în rândurile armatei.

Newsweek: Cum a fost prima zi de război, 24 februarie 2022?

Bohdan: Îmi amintesc foarte clar! M-am trezit la 5.00 dimineaţa cu un sentiment de apăsare sufletească. Nu bombele sau sirenele m-au trezit, ci un sentiment de îngrijorare. M-am uitat la telefon şi am văzut ştirea că Putin a iniţiat o invazie generală a Ucrainei! M-a cuprins o teamă dincolo de cuvinte! Cu câteva zile Putin anunţase că vrea să anexeze Donbas. Imediat, împreună cu mama mea, am început să împachetăm! Oarecum ne aşteptam, dar nu ne venea să credem!

Vezi interviul integral pe newsweek.ro

 

 

Comentarii