Revelionul în stradă de la Iaşi: ore, artişti şi tot ce e bine să ştii! Spectacolul începe la ora 20

sâmbătă, 30 decembrie 2017, 02:50
1 MIN
 Revelionul în stradă de la Iaşi: ore, artişti şi tot ce e bine să ştii! Spectacolul începe la ora 20

Ieşenii sunt aşteptaţi să petreacă de Revelion în faţa Palatului Culturii. Spectacolul va începe la ora 20, dar restricţiile de circulaţie din zonă vor intra în vigoare de la ora 18,30.

Artiştii care vor evolua pe scenă sunt: Dya (Diana Prepeliţă), Faydee, Mihai Mărgineanu & Band şi Ovidiu Lipan Ţăndărică, Rona Hartner şi Fanfara Shukar din 10 Prăjini. Prezentatorii spectacolului, care va ţine până la ora 1, vor fi Dana Săvuică şi Andrei Nourescu.

„La miezul nopţii va avea loc tradiţionalul foc de artificii, a cărui durată estimată va fi de minim 10 minute la intensitate medie şi cu final intens. În total vor fi 1.500 de lovituri, care vor ajunge la o înălţime de până la 130 de metri“, a declarat purtătorul de cuvânt al municipalităţii, Sebastian Buraga. Costurile pentru organizarea concertului sunt asigurate de la bugetul local şi au o valoare totală de 650.000 lei. Capul de afiş al concertului, Faydee, este un artist australian de origine libaneză. Cântăreţul a cunoscut un succes internaţional după lansarea piese „Can’t let go“, melodie ce a strâns peste 120 milioane de vizualizări pe YouTube.

 

 

Comentarii