Richard, asasinul lui Emi Pian, și frații Ciprian și Grațian Pian, cât pe ce să scape din arest

luni, 15 noiembrie 2021, 16:00
1 MIN
 Richard, asasinul lui Emi Pian, și frații Ciprian și Grațian Pian, cât pe ce să scape din arest

Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a fost ucis prin înjunghiere de Richard Emanuel Gheorghe la 4 august 2020, după un scandal iscat la un joc de barbut. Ciprian și Grațian Pian, frații lui Emi, au încercat să-l omoare pe Richard și au fost arestați.

Tribunalul București a hotărât la 3 noiembrie să înlocuiască măsura arestului preventic cu cea a controlului judiciar atât pentru Richard Emanuel Gheorghe, zis Ciprian Napi, cât și pentru Vasile și Laurențiu Duduianu, ziși Ciprian și Grațian Pian.

În urma acestei decizii, cei trei interlopi erau puși în libertate, cu condiția ca frații Duduianu să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte arme; să nu se apropie de inculpatul Drăghici Ionuț Gheorghe, de inculpatul parte-civilă Gheorghe Emanuel Richard, de niciunul din martorii din prezenta cauză și să nu comunice cu aceştia direct sau indirect, pe nicio cale, este decizia pe care, cu siguranță, membrii clanului Duduianu o vor respecta cu strictețe.

Procurorii au contestat însă decizia tribunalului, iar Curtea de Apel București le-a admis cererea și a menținut măsura arestului preventiv pentru cei trei interlopi.

Citeşte mai mult pe newsweek.ro

Comentarii