Roata microbuzului de Holboca a explodat. Cinci maşini avariate în Tătăraşi

joi, 18 iulie 2019, 02:00
1 MIN
 Roata microbuzului de Holboca a explodat. Cinci maşini avariate în Tătăraşi

Maşina responsabilă de carambol este microbuzul de Holboca.

Şoferul unui microbuz care circula pe traseul Iaşi – Holboca a reuşit “performanţa” de a avaria cinci maşini, după ce o roată de pe faţă a explodat. Evenimentul rutier a avut loc ieri la amiază, în jurul orei 15.30, pe strada Vasile Lupu, în apropiere de Spitalul de Neurochirurgie din Tătăraşi.

Microbuzul de transport era condus de un şofer în vârstă de 53 de ani, care circula către Piaţa Chirilă. La un moment dat, roata dreaptă din faţă a explodat, iar şoferul a pierdut direcţia de mers şi a lovit patru autoturisme parcate în faţa unei frizerii. Unul dintre şoferi, o tânără care se afla într-un Range Rover, a suferit un şoc. Maşina acesteia era achiziţionată de puţin timp.

Microbuzul a lovit un Chevrolet, un Range Rover, un Mercedes Vito şi un Hyundai. Cel mai avariat a fost autovehicolul Mercedes Vito, căruia i-a fost distrusă toată partea din spate.

“Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

Comentarii