Rocanotherworld 2023: A început concertul trupei Luna Amară (UPDATE)

vineri, 23 iunie 2023, 20:32
1 MIN
 Rocanotherworld 2023: A început concertul trupei Luna Amară (UPDATE)

A început concertul trupei Luna Amară din cadrul Rocanotherworld, la baza de agrement brizo din Iaşi. Sute de persoane s-au adunat pentru a se bucura de muzica şi energia oferite de formaţia românească.

Luna Amară cântă de peste 16 ani sincer şi fără ocolişuri. Cu un prim disc („Asfalt”, 2004) care a dobândit, în timp, un statut-cult, formaţia şi-a rafinat limbajul artistic de la album la album ajungând, în 2011, la „Pietre în alb” – probabil cea mai completă şi mai matură experienţă Luna Amară de până acum, cu teme lirice complexe punctate de o interpretare în forţă şi de o producţie modernă.

Festivalul Rocanotherworld este organizat de Asociaţia Industrii Creative şi Showberry şi are loc în zona Aroneanu, la brizo, în perioada 22 -25 iunie 2023. A luat naştere în 2016, in memoriam Ioan Dan Niculescu. Festivalul reprezintă o călătorie colectivă, o stare de spirit, o celebrare a vieţii prin (re)conectarea la valori, o efervescenţă culturală şi o conturare a felului de-a fi – curios, diferit şi pentru ceilalţi.

UPDATE: Concertul continua cu Madrugada, cap de afiș al Rocanotherworld. Madrugada este o trupă norvegiană de rock alternativ formată în orașul Stokmarknes în 1993. Madrugada și-a menținut întotdeauna propriul peisaj sonor de-a lungul anilor, a câștigat un lung șir de premii, iar din cele șase albume de studio, un album live, o mulțime de single-uri și EP-uri, toate au atins performanța discurilor de aur sau de platină.

Comentarii