S-a aflat de ce a murit afaceristul găsit decedat în salonul de bronzat

marți, 24 mai 2022, 20:11
1 MIN
 S-a aflat de ce a murit afaceristul găsit decedat în salonul de bronzat

S-a stabilit cauza decesului omului de afaceri care a murit în salonul de bronzat. Deşi cadrele medicale luau în calcul şi o electrocutare, acesta a suferit un infarct masiv şi a decedat pe loc.

Incidentul cumplit a avut loc în dimineaţa zilei de sâmbătă, când bărbatul, în vârstă de 47 de ani, a fost găsit fără suflare, în incinta salonului. Descoperirea şocantă a fost făcută de un electrician, chemat pentru a remedia o problemă la unul dintre aparate. Acesta a fost apelat de patron puţin după ora opt dimineaţa. Când a ajuns, însă, la salon l-a găsit pe proprietar căzut pe podea.

Bărbatul a sunat imediat la 112, iar la faţa locului a ajuns o ambulanţă SMURD, fiind începute imediat manevrele de resuscitare, însă din păcate fără izbândă.

Cazul a fost preluat de poliţişti, care au dispus efectuarea unei autopsii pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului, iar medicii legişti au stabilit că decesul a survenit în urma unui infarct masiv. Acesta nu era cunoscut cu afecţiuni cardiace, însă se pare că avea o afecțiune ascunsă, care s-a dovedit a-i fi fatală.

Sursa: monitorulbt.ro

Comentarii