Şase, a venit bombardierul!

luni, 22 aprilie 2019, 01:43
2 MIN
 Şase, a venit bombardierul!

După o absenţă de patru etape, George Ţucudean a înscris golul victoriei CFR Cluj la Sfântu Gheorghe, în etapa a VI-a din play-off. Primele două partide din runda de play-out s-au încheiat nedecis

 

 

* Astra Giurgiu – CSU Craiova 0-1 (0-0). Mihăilă (’68). Speranţa olteană Valentin Mihăilă a înscris primul său gol în Liga I, un gol important în vederea luptei pentru locurile europene. În minutul 61, Lazar a apărat o lovitură de la 11 metri executată de Fortes. Ambele echipe au mai solicitat câte o lovitură de pedeapsă.

*Sepsi Sfântu Gheorghe – CFR Cluj 0-1 (0-1). Ţucudean (’24). Golgeterul campionalui a revenit după o absenţă de patru etape, generată de o operaţie la inimă. Şi a revenit cu gol, marcând cu un şut de la aproximativ 11 metri, după o centrare de pe partea dreaptă. În rest victorie, stil CFR, cu menţiunea că echipa lui Dan Petrescu a atacat mai mult ca în alte ocazii.

Aseară, sa disputat în play-off partida FC Viitorul – FCSB. Etapa viitoare (28-29 aprilie): FCSB – Astra Giurgiu (duminică), CSU Craiova – Sepsi Sfântu Gheorghe, CFR Cluj – FC Viitlroul (luni).

* AFC Hermannstadt – FC Voluntari 1-1 (1-1). Lendric (’24) / Ricardinho (’41). Nici de data aceasta sibienii nu au reuşit să câştige pe teren propriu, ratând cu nemiluita. E un fel de a spune “teren propriu”, pentru că jocul s-a disputat la Piteşti, însă în finalul campionatului elevii lui Vasile Miriuţă vor termina cu bejenia. * Gaz Metan Mediaş– Dunărea Călăraşi 0-0. Un meci tipic, în care gazdelor li s-a făcut lehamite să tot atace o echipă ultradefensivă, deşi are nevoie de puncte ca de aer. Medieşenii se află la primele puncte pierdute în acest play-out

Astăzi se dispută în play-out partidele Politehnica Iaşi – Concordia Chiajna (ora 18:00) şi (ora 21:00). Etapa viitoare (26-28 aprilie): Concordia Chiajna – Gaz Metan Mediaş (vineri), Dunărea Călăraşi – FC Hermannstadt, FC Voluntari – Dinamo (sâmbătă), FC Botoşani – Politehnica Iaşi (duminică).

 

Comentarii